Højslev Skole

Beskrivelse

Klasselokalerne er opført som to bygningsfløje med en mellembygning  indeholdende et fællesareal. Tilbygningen anvendes primært til Skolens  mellemtrin.

De gamle toiletter er ændret til mødelokaler samt kopirum, og personaletoiletterne er ombygget. Den gamle røde bygning og pavillonen er nedrevet og fjernet. Der er anlagt nye parkeringspladser, adgangsveje, multibaner, terrasser og flisegange på arealet. Herudover er hovedindgangen til skolens administration blevet markant mere tydeliggjort.

Byggeriet er udført under samtidig drift og afleveret i forhold til tidsplan.

Fakta om projektet

Projekt Tilbygning med 6 klasseværelser, aula og toiletter
Periode 1/9 2009 til 30/6 2010
Bygherre Skive Kommune
Arkitekt Andreas Ravn ApS
Ingeniør CMN A & Ingeniørfirma A/S
Omfang 740 m²
Entreprise Hovedentreprise
Fokus/øvrigt Klasse 1-byggeri

Kunden siger…